Endelig er vi tilbake på jobb

I morgen er vi endelig klare for å ta imot kunder igjen og vi gleder oss veldig.

Vi begynner forsiktig, med bremsene på, men håper å kunne komme tilbake til en tilnærmet vanlig drift i løpet av et par uker.
Appbestilling er foreløpig stengt da vi forsatt jobber med å finne plass til alle kundene som hadde time til oss i perioden vi har vært stengt. Så fort vi har oversikt vil vi åpne opp for nettbestilling igjen.

For å gjøre dette så trygt som mulig, både for oss ansatte og dere som er kunder hos oss, har vi blant annet delt alle ansatte inn i to grupper med arbeidstider som ikke krysser hverandre.

Som en følge av dette er åpningstiden til salongen nå;
man 27/4- torsdag 30.4: 8-20
lørdag: 9-17

Vi har kun 1 kunde om gangen og vasker ned plass og utstyr straks vi er ferdige med kunden vår. Alle kunder vil derfor kun ha kontakt med 1 person under besøket i vår salong.
Vi har høynet kravene til renhold og alle ansatte har gjennomført smittevernskurs i regi FHI og NHO/NFVB.

Våre forventninger til deg som kunde:

Ikke kom til salongen om du har symptomer på sykdom. Ta kontakt med oss og avbestill timen din. Vi skal ordne ny time til deg så fort det lar seg gjøre.
Barn som skal klippe seg kan komme sammen med 1 voksen. Vi ber deg holde søsken hjemme så fremt de ikke har time samtidig.
Hold avstand til andre kunder og berør minst mulig i salongen.
Desinfiser hendene dine når du ankommer og forlater salongen og ved behov.
Vi kan ikke servere deg drikke eller tilby blad og magasiner, men du må gjerne ta med deg drikke eller noe å lese i selv.
Artikkelbilde - Endelig er vi tilbake på jobb

Flere nyheter