Prisjustering fra 1.2.23

Som så mange andre bedrifter har også våre leverandører av varer og tjenester justert prisene sine kraftig.
Vi må på grunn av dette følge etter og har justert prisene fra 1. februar.
Vi anbefaler deg å ta en prat med frisøren om du er usikker på hva kostnaden på behandlingen blir, så får du et mer nøyaktig prisoverslag.

Forlenget åpningstid

Brigit jobber utover ordinær åpningstid på ettermiddag og kveld i en periode fremover. Hun har flere ledige timer, så om du sliter med å få ettermiddagen til å gå opp, så har du muligheten for kveldsbesøk hos frisøren her hos oss. Oversikt over ledige timer og de enkelte dagene finner du i appen eller ved å benytte nettbestilling (lenke under)

Trygg tørrsjampo, så ikke vær bekymret for det

I nyhetene denne uken har du kanskje lest om en undersøkelse fra USA hvor de har funnet et stoff som kan være kreftfremkallende i flere merker av tørrsjampo. Vi vil derfor forsikre deg om at de tørrsjampoene som vi selger i vår salong er trygge og du trenger ikke å bekymre deg for å finne dette stoffet i noen av våre produkter.
Både Eleven, Davines og Kevin Murphy, som er produktene vi benytter og selger i salongen, er trygge produkter som jobber hardt for å ta vare både på miljøet vårt, dyr og omgivelsene våre. Lurer du på noe rundt disse produktene, så ta gjerne kontakt med oss.
Her er sitat fra Mattilsynet sin facebookside:
"..Det er viktig for Mattilsynet å presisere at alle kosmetiske produkter som selges på det norske markedet skal være trygge å bruke, og at dette er produsentenes ansvar. I Mattilsynet fører vi tilsyn med at kosmetikk produseres og selges slik regelverket sier ?
Det er også viktig å vite at regelverket for kosmetiske produkter er mye strengere i Europa enn i USA, og at benzen er forbudt som ingrediens i all kosmetikk (inkl. tørrsjampo), både i Norge og EU?? For norske forbrukere er det viktig å være oppmerksom på dette hvis man vurderer å kjøpe kosmetiske produkter fra land utenfor Europa og EU????.. "

Sjampobar eller sjampoflaske?

Ønsker du en sjampo som etterlater mindre avfall og er drøy i bruk? Da bør du sjekke ut de nye sjampobarene fra Davines. En sjampobar er utformet som et såpestykke, men har den samme pleiende og fuktgivende egenskapen som en sjampo.
En sjampobar på 100g tilsvarer 300 g med sjampo og er dermed både et økonomisk og miljøvennlig alternativ til de tradisjonelle sjampoflaskene.
En sjampobar koster kr 299,- og det er samme pris som en flaske sjampo av samme type.