Trygg tørrsjampo, så ikke vær bekymret for det
Publisert 25/11/2022

I nyhetene denne uken har du kanskje lest om en undersøkelse fra USA hvor de har funnet et stoff som kan være kreftfremkallende i flere merker av tørrsjampo. Vi vil derfor forsikre deg om at de tørrsjampoene som vi selger i vår salong er trygge og du trenger ikke å bekymre deg for å finne dette stoffet i noen av våre produkter.
Både Eleven, Davines og Kevin Murphy, som er produktene vi benytter og selger i salongen, er trygge produkter som jobber hardt for å ta vare både på miljøet vårt, dyr og omgivelsene våre. Lurer du på noe rundt disse produktene, så ta gjerne kontakt med oss.
Her er sitat fra Mattilsynet sin facebookside:
"..Det er viktig for Mattilsynet å presisere at alle kosmetiske produkter som selges på det norske markedet skal være trygge å bruke, og at dette er produsentenes ansvar. I Mattilsynet fører vi tilsyn med at kosmetikk produseres og selges slik regelverket sier ?
Det er også viktig å vite at regelverket for kosmetiske produkter er mye strengere i Europa enn i USA, og at benzen er forbudt som ingrediens i all kosmetikk (inkl. tørrsjampo), både i Norge og EU?? For norske forbrukere er det viktig å være oppmerksom på dette hvis man vurderer å kjøpe kosmetiske produkter fra land utenfor Europa og EU????.. "

Flere artikler